29 Haziran 2012 Cuma

mekke gülü ya da hibiskus ya da narçiçeği şerbeti(yeşilçaylı)

vişnemsi bir aroması var yeşil çay içeeyenler ,ya da sıcakta içmekte zorlananlar için alternatif yöntem.herkes ödem attıran içecek olduğunda hemfikir.şerbet dedim ama ben içeceklerimde şeker kullanmadığımdan buna da ilave etmedim.isteyen şeker isteyen tatlandırıcıile deneyebilir

bu tarif dukan diyet sayfasında emel mısra hanım tarafından yayınlandı.ben de hemen denedim ve bayıldım.
malzemeler
hibiskus(mekke gülü veya nar çiçeği olarak aktarda satılıyor)
yeşil çay (sallama ya da dökme)
limon
yapılışı
2litre su kaynatılıp
2tatlı kaşığı mekke gülü
1tatlı kaşığı yeşil çay demlenir.
süzülür.sürahi yarımsa su ilave edilebilir.
limon dilimleri ve buzla  içilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder